Collegialiteit behouden in tijden van telewerken

- 27/12/2021 -

Het telewerken kan de teamcohesie binnen je bedrijf onder druk zetten. Hoe de corporate culture behouden? Hoe het individuele welzijn van de collega’s versterken? Hoe het teamwer... Lees meer

Collegialiteit behouden in tijden van telewerken

Het telewerken kan de teamcohesie binnen je bedrijf onder druk zetten. Hoe de corporate culture behouden? Hoe het individuele welzijn van de collega’s versterken? Hoe het teamwerk versterken? Hoe effectief inzetten op de bestaande online collaboration tools? Het zijn vragen waar managers mee zitten. Ondertussen weten we dat telewerken niet voor alle werknemers even gemakkelijk is. Het vergt een goede communicatie en duidelijke doelstellingen.

Dit groepsgevoel wordt voor een groot deel gecreëerd tijdens de informele momenten op kantoor. De spreekwoordelijke gesprekken aan de koffieautomaat. De oprechte menselijke contacten, het vieren van overwinningen en successen,…Het zijn deze momenten die verdwijnen sinds telewerken de norm is geworden.

Wees gerust, er bestaan oplossingen om de teamcohesie en het groepsgevoel bij telewerken te versterken. En die zijn nodig. Willen bedrijven niet herleid worden tot puur de paycheck aan het einde van de maand, dan moeten ze blijvend inzetten op hun bedrijfscultuur.

Ontdek de verschillende teambuilding activiteiten om teamcohesie te bewaren bij telewerken

Op TeambuildingGuide kan je een ruime selectie vinden van remote / online teambuilding. Deze activiteiten en animaties kunnen snel worden uitgevoerd via de videoconferentie-platformen die u reeds dagelijks gebruikt. De deelnemers hebben alleen hun computer en een internetverbinding nodig.

Online teambuilding bestaat in alle vormen; van serious games tot just for fun. Diverse uitdagingen, allerhande quizzen, culinaire workshops, sporttrainingen en nog veel meer. Deze online teambuilding activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, personaliseerbaar en aanpasbaar naar uw specifieke vereisten. Op TeambuildingGuide bieden we enkel online events aan van professionele teambuilding agentschappen. Uw teambuilding wordt dus begeleid door een professional die een vlotte en succesvolle service garandeert.

De teamcohesie en het groepsgevoel van uw werknemers zullen worden versterkt, uw collega’s zullen zich gemotiveerd en verbonden voelen en klaar voor hun volgende projecten… een solide basis voor de komende periode.

Vector curve

Nieuws, Tips & Tricks
rechtstreeks in jouw inbox?

    Inschrijven
    vector Mobile Menu TeambuildingGuide