Outdoor events mogelijk vanaf 8 mei 2021!

- 27/12/2021 -

Outdoor events toegelaten vanaf 8 mei 2021! Als corona ons één ding heeft duidelijk gemaakt : bedrijven hebben écht nood aan het samenbrengen van collega’s.... Lees meer

Outdoor events mogelijk vanaf 8 mei 2021!

Outdoor events toegelaten vanaf 8 mei 2021!

Als corona ons één ding heeft duidelijk gemaakt : bedrijven hebben écht nood aan het samenbrengen van collega’s. Je weet wel, die oprecht menselijke contacten die we toch enige tijd hebben moeten missen. Elkaar eens in de ogen kijken (ipv naar de camera).

Het overlegcomité van afgelopen woensdag 14/04/2021 heeft beslist dat vanaf 8 mei 2021 outdoor evenementen mogen georganiseerd worden voor groepen tot en met 50 personen.

Plan nu al jullie outdoor teambuilding – de sector verwacht een ware toeloop.

Neem zeker een kijkje op onze Outdoor pagina voor inspiratie en fijne ideetjes!

Online teambuilding is extreem populair!

Online teambuildings zijn al meer dan een jaar de norm en zijn bijzonder populair. Thuiswerken is dan wel ingeburgerd, maar gaat voorbij aan het feit dat we sociale wezens zijn. En die connectie kan gemaakt worden tijdens een remote teambuilding.

Een jaar COVID heeft geresulteerd in honderden creatieve ideeën voor virtuele teambuilding. Virtuele teambuilding is populairder dan ooit. Evenementenbureaus blijven nieuwe en spannende manieren bedenken om uw teams te vermaken, te binden en te belonen terwijl ze van thuis uit werken. Klik hier voor een overzicht van online teamactiviteiten. Veel plezier!

Vector curve

Nieuws, Tips & Tricks
rechtstreeks in jouw inbox?

    Inschrijven
    vector Mobile Menu TeambuildingGuide